Ετοιμαστείτε για το remake του «Matrix»

Ετοιμαστείτε για το remake του «Matrix»

Like
1
0
Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017
Showbiz

Όχι δεν είναι αστείο. Φαίνεται πως το «Matrix» θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Δημοσίευμα του The Hollywood Reporter αναφέρει ότι η Warner Bros που βρίσκεται πίσω από την αρχική τριλογία των ταινιών Matrix, έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τo remake μιας από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών.

Η ιδέα ενός είδους makeover έρχεται από τον αρχικό παραγωγό της τριλογίας Τζόελ Σίλβερ. Όπως φαίνεται πλησίασε το studio με μια ιδεά του να κάνουν νέες παράλληλες ιστορίες του σύμπαντος που δημιουργείσαν οι αδελφοί Wachowski, όπως είδαμε και με το φανταστικό σύμπαν του Star Wars, πρώτα με το Rogue One και την νέα ταινία Han Solo, η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής.

Περισσότερα για την ώρα δεν γνωρίζουμε. Αυτό που ακούγεται είναι πως το όνομα του ηθοποιού Michael B. Jordan που ξεχώρισε στην ταινία Creed, είναι ανάμεσα σ’ αυτά που ξεχωρίζουν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το σενάριο ίσως το αναλάβει ο Zak Penn ο οποίος έχει δουλέψει σε αρκετές ταινίες της Marvel. Επίσης όρισμένοι εκτιμούν ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε μία ταινία που να επικεντρώνεται στον Morpheus σε νεαρή ηλικία.

Έτσι αν οι αδελφοί Wachowski δεν αποτελούν μέρος του νέου σύμπαντος του Matrix, ξεχάστε και την παρουσία του Keanu Reeves στο ρόλο του Neo, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε την επιθυμία του να ερμηνεύσει ξανά τον χαρακτήρα του Neo, αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση πως οι Wachowskis θα συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Comments are closed.

Menu Title