Ο Justin Bieber γιατί ακύρωσε την περιοδεία του;

Ο Justin Bieber γιατί ακύρωσε την περιοδεία του;

Like
1
0
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017
Music News

Ο Justin Bieber είχε μόνο 14 συναυλίες που απέμεναν στο «Purpose Tour’ πριν το ακυρώσει απότομα.Σωρεία φημών αναρωτήθηκαν το λόγο και την πρώτη φορά ειπώθηκε ότι «είχε χάσει το ενδιαφέρον του». Τότε, προέκυψαν νέες εικασίες που ισχυρίζονταν ότι αποφάσισε να «αφιερώσει εκ νέου τη ζωή του στο Χριστό». Ο τραγουδιστής αρνήθηκε και τα δύο, αλλά άφησε τις φήμες να διαδίδονται ανεξέλεγκτες.

Τώρα που ο θόρυβος έχει καταλαγιάσει, ο Justin Bieber προβαίνει σε ευθεία εξήγηση. Έγραψε μια επιστολή στους οπαδούς του, εξηγώντας γιατί, καθώς και πού βρίσκεται η σημερινή κατάστασή του.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό το ταξίδι με όλους εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις περιοδείες, αλλά πάνω από όλα είμαι ευγνώμων που έχω να περάσω αυτή τη ζωή μαζί σας! Το να μαθαίνεις και να μεγαλώνεις δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά γνωρίζοντας πως δεν είμαι μόνος, με κράτησε να προχωράω», έγραψε ο Justin Bieber. «Έχω αφήσει τις ανασφάλειές μου να παίρνουν το καλύτερο από μένα μερικές φορές, άφησα τις σπασμένες σχέσεις μου να υπαγορεύουν τον τρόπο που ενεργούσα απέναντι στους ανθρώπους και τον τρόπο που τους μεταχειριζόμουν. Άφησα την πικρία, τη ζήλια και το φόβο να ελέγχουν τη ζωή μου!!!»

Συνέχισε: «Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που έχω ανθρώπους τα τελευταία χρόνια να με βοηθούν να χτίσω το χαρακτήρα ξανά, θυμίζοντάς μου ποιος είμαι και ποιος θέλω να είμαι!!!»

Comments are closed.

Menu Title